Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

10 punkter och lite mer

Av Diddi Hernandez - 23 juni 2010 09:13

Sist jag skrev var den 26.e Maj, så har snart gått en månad sen ajg sist bloggade.. Och det finns det flera anledningar till;

  

1. Vi firade pappa som fyllde år

2. Morsdag firades

3. Min svägerska tog studenten

4. Det blev lite rörigt mellan mig och Raul pga lite saker och några personer

5. Jag har inte haft ork eller tid till att blogga

6. Jag har jobbat i cafét

7. Jag har inte velat

8. Hade glömt bort bloggen

9. Kommit ihåg bloggen och vart inne på den men inte vetat vad jag ska skriva

10. Bloggplatsen.se har strulat så jag har varken kunnat logga in eller kunnat skriva inlägg

  

Ja där har ni iaf 10 olika anledningar till varför jag inte har bloggat på snart en månad.. Kan väl vara snäll och utveckla punkterna lite mer för er..

  

1. Pappa fyller år den 1.a Juni, men det var mitt i veckan detta år och den dagen kunde inte jag och Raul vara här för att fira honom. Blev istället firande helgen innan utav honom, som ni säkert förstod i inlägget innan så var det jag som skulle göra tårtan :-) Sagt och gjort, jag gjorde den! En traktor, tjurar, kalvar, två arbetande bönder (en manlig och en kvinnlig), igelkottar och en hög med hö/halm mitt i hagen (hela tårtan)..det var ungefär så tårtan såg ut.. Bild kommer på den..

  

2. Dagen efter firandet av pappa så var det morsdag, men mamma jobbade natten mellan lördag och söndag så vi kunde inte fira henne under dagen. Utan blev först på kvällen då  hon ahde vaknat..trist nog var inte Raul med som han ville. Men mamma fick en bra morsdag iaf :-)

  

3. Ja S tog studenten nu i början av Juni och vi var vid hennes skola och gratulerade henne. Tog lite bilder och sa grattis, hängde två såna där studentfigurer runt halsen på henne och sa hej till den lilla del av släkten som var där..

Var firande dagen efter också...men med tanke på punkt 4, så var inte jag med där. För var inte välkommen..nej mer om det på punkt 4..

  

4. Ja som det står i punkt listan; det blev lite rörigt mellan mig och Raul pga lite olika saker och några personer. Jag tänker inte namnge några eller säga vad för roll de har till vare sig mig eller Raul, men jag kan väl iaf avslöja att enligt mig är det främst är 2 - 3 personer som är skyldiga till det hela. Och ja visst kan väl jag och Raul vara lite delaktiga i det hela, men vi har iaf inte bettet oss så illa som andra har gjort mot oss. Eller spridit falska saker om folk eller gått bakom ryggen och sagt saker om någon annan!! Hur som helst så blev det rörigt och mycket hårda ord och meningar sades på så illa vis att det var på väg att ta slut mellan mig och Raul. Men allt är bra igen och vi har klippt bandet (iaf jag helt och hållet) med de som var bovarna i dramat. Som det är nu är det väl mer eller mindre åter 100% mellan mig och Raul trots det som hände för ca 14 dagar sedan. Vi kämpar var dag för att inte låta det som hände göra oss mer illa än det gjorde och vi båda valde att klippa bandet. Vi har iaf pratat ut om det som hände och alla möjliga saker som vi egentligen inte behövde prata om, men som kom på tal då vi pratade om andra saker. Och tro det eller ej men jag älskar faktiskt honom mer nu än jag gjorde innan och min kärlek till honom slutar INTE växa utan den blir bara större och större för varje minut, timme, dag, vecka, månad och år som går. Och så har det varit sen jag lärde känna honom för 9.5 år sedan =-)

Men nog om det, vill inte lägga ut för mycket här i bloggen heller...inte denna öppna iaf..får se om jag skriver mer om det i den privata bloggen..men troligtvis inte.. Bättre att glömma och gå vidare helt och hållet istället och det har jag hitills gjort varje gång något liknande har hänt och tänker fortsätta att göra!! Fråga om du vill, men förvänta dig inte att du får något svar...för är inte för alla jag berättar om det som hände mer än det som står här..

 

5. Ja ibland har man bara inte orken att skriva i sin blogg eller tiden till det, så är det bara!!

 

6. Ja jag har jobbat i cafét så har varit trött om kvällarna eller inte haft tiden till att sitta framför datorn för att uppdatera er kära bloggläsare..2 st eller vad ni nu är.. !? Inte heller haft tiden att sitta på rasterna eller innan jag börjar jobba för att uppdatera er...vilket ni får acceptera!!

 

7. Jag har inte velat helt enkelt!! That's it!

 

8. Ja det förklarar ju sig själv...har jag glömt bort bloggen så går det inte att uppdatera den.. Och JA jag glömmer faktiskt bort bloggen ibland, men det är pga att jag har så få läsare så varför ska jag uppdatera då ingen (typ) läser!? Så då glöms den bort istället..

9. Ja ibland kommer jag ihåg bloggen som sagt, loggar in godkänner kommentarer (OM det finns några) och går in i skapa inlägg och sitter där jag sitter nu men vet inte vad jag ska skriva för något.. Idag vet jag pga att jag berättar varför jag inte skrivit på en månad :P annars hade jag inte haft en susning om vad jag ska skriva om... Så är det ibland för mig, därför ger jag ibland fan i att uppdatera bloggen..

10. Bloggplatsen.se har ibland strulat så jag har inte ens kunnat logga in eller skapa inlägg, knappt så att jag kunnat läsa vad jag tidigare har skrivit om pga att sidan strulat. Ibland har jag t.o.m skrivit in adressen i adressfältet, klickat enter och kommit till en helt vit sida, har jag tur så står det: Webbsidan kan inte visas; Diagonisterar anslutningsproblem. När man då diagonisterar anslutningsproblemet så visar det sig att det inte är något fel på anslutningen och sidan laddar om, men man kommer till samma sida igen..

Ja där har ni 10 olika anledningar till varför jag inte bloggat på en månad!! Så är ni inne på min blogg och ser att det inte är uppdaterat på ett tag, återgå till detta inlägg och kolla anledningarna så finner ni säkert er anledning här. Om inte annat så kommer den garanterat att stå i nästa inlägg som kommer då!!

Nu har jag kommit på något jag kan skriva om i dagens inlägg...förutom de 10 olika anledningarna till varför jag kanske inte uppdaterat bloggen..

Idag vaknade jag av att Raul klev upp och var stressad pga att han hade försovit sig, han skulle gå upp före kl 05.00 för att åka iväg till jobbet. Men vaknade istället kl 05.35 - 05.40 och var stressad och försenad till jobbet. Men jag fick mail av honom ca kl 07.10 så misstänker att han hann i tid till jobbet iaf =-) Tur var väl det!

Men iaf jag vaknade då han klev upp och har varit vaken sen dess..nästan somnade om i några få minuter innan jag vaknade av att lillkillen ropade på mig pga att han inte mådde så bra. Var bara att kliva upp då och ja just nu är man snart inne på att redan ha varit uppe 5 timmar då man är ledig och är nere i stugan. Hur det kommer sig är en bra fråga...jag går Aldrig annars upp så tidigt om jag inte absolut måste. Så att jag frivilligt idag gick upp är ett under :-P

Just nu sitter jag ute på verandan och har gjort sen klockan var 07 ungefär. Skönt är det också, druckit en kopp "kaffe" (Choco cappuccino) har jag också hunnit med =-) Snart blir det till att gå på en promenad med Rex, ska passa på att gå in i växthuset och se hur det går med tomatplantorna och gurkan..får se hur Rex mår bara. Han kom upp här nu efter att ha vaknat efter att ha sovit några timmar till och verkar må bättre =-) Ska se om jag kan få med honom på en promenad sen :-P Brukar inte vara det roligaste enligt barn att göra om dagarna då de har sommarlov. Men det är så skönt det med Rex, han är inte alls som de andra barnen i hans ålder som bara vill spela TV-spel, dataspel eller sitta och kolla på TV hela dagarna. Han tycker faktiskt det är riktigt kul att vara här ute på landet där vi inte har något av de sakerna, han leker med katterna, Rocky (då syrran och hunden är här och hälsar på) eller leker med bilar, sparkar boll, spelar kort eller ja bara är ute och njuter av friskluften. Och det är faktiskt något otroligt ovanligt bland dagens barn tycker jag!! Så otroligt tråkigt att barnen idag är så beroende och förstörda utav allt spelande och TV-tittande så de måste göra det hela tiden och inte alls är ute lika mycket som en själv var i den åldern. Så tycker det är riktigt kul att Rex tycker det är kul att vara ute istället för inomhus =-)

Nej nu ska jag fixa något att äta åt honom, sen ska vi gå på promenad =-)

Ha det bra hörrni!!

 
 
Helena

Helena

23 juni 2010 13:03

Ingen ide att ge dåliga människor ens tid o vara arg o ledsen på dem, bara o försöka gå vidare o bli glad igen!
Vi ses på midsommar :)
Ha en så fin dag!
Kramis

http://helenahellstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Diddi Hernandez - 17 juli 2012 10:28

Nu när jag har tagit ner appen för denna blogg, så tänkte jag utnyttja denna blogg till lite smått och gott..vad exakt jag kommer skriva om i denna blogg får vi se.. Men tänkte börja med den berömda 30 dagarslistan, så här har ni den att kika på vad ...

Av Diddi Hernandez - 31 mars 2011 13:10


Jag har införskaffat mig en ny blogg....denna blogg kommer att vara kvar och jag kommer KANSKE att fortsätta skriva i den då och då...men just nu tar jag en paus från denna blogg och sida och bara låter den vara... Men för er som vill följa mig i d...

Av Diddi Hernandez - 23 mars 2011 11:35

  Gillar du precis som jag att testa nya prylar och har en facebooksida? Sök då efter Smartson Testpilot på Facebook och klicka gilla på deras sida. Se sedan till att du får nyhetsbrev från dem direkt till din mail med olika produkter som de söker ...

Av Diddi Hernandez - 17 februari 2011 11:00

Minns ärligt talat inte vad jag åt den 17/2...men idag 4/3 så har jag hittills bara ätit 2 mackor med skinka och chiliost på och druckit ett stort glas oboy till frukost. Men ska snart ta mig en clementin och banan till mellanmål..skriver ju in inläg...

Av Diddi Hernandez - 16 februari 2011 09:30

Ja då ska jag beskriva mina föräldrar i detta inlägg då...började ju lite smått göra det i inlägget för Dag 1 - ämne: presentera sig själv. Gör nog helt enkelt så att jag kopierar den delen och lägger in den i detta inlägg och bygger på därifrån....

Ovido - Quiz & Flashcards